keskiviikko 24. elokuuta 2016

Koekuvaukset Olympus Pen:llä

Hän on täällä! Mun pieni Olympus Pen e-pl 6 lite nimittäin. Soudin ja huopasin useamman viikon eri Pen-mallien välillä, ja mietin ostaisinko halvalla vanhan e-pl 5:n vai uudemman 7:n? Päädyin kuitenkin tähän kutoseen, sillä sain rungon uutena halvalla Tori.fistä ja 45mm 1:1.8 -objektiivin pienellä alennuksella Olympuksen verkkokaupasta.






Voin kyllä kertoa, että eroa aiempaan kameraan on kuin yöllä ja päivällä! Olen siis kuvaillut aiemmin vuonna 2007 ostetulla Nikon D40x:llä joka on suunnilleen joku maailman ensimmäinen digijärkkäri. Nyt kuvanlaatu on aivan toista luokkaa, valovoimaisuus on aivan eri tasoa, ja tietenkin kameran koko ja paino poikkeavat toisistaan todella paljon.

Ai että, nyt kelpaa lähteä pienelle Saksan reissulle uusi pikkujärkkäri taskussa! :-)

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia tulikin. Onnea uudesta kamerasta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä kamera vaikuttaa ainakin vielä todella hyvältä hankinnalta :-)

    VastaaPoista
  3. Siis omg, mulla oli suunnitelmissa ostaa sillon honkkarista joku noista! Innostuin hulluna ko työkaverilla oli järkkäri ja onhan se nyt ihan eri ko joku kännykkäkamera. Tuli ihan ikävä esaria ko sai kuvailla järkkärillä haha. Pihiys sitte kuitenki iski ja jäi kamera ostamatta, pittää kattoa josko hamassa tulevaisuudessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, hyvä sattuma! Tämän ostamisen jälkeen en ole kyllä enää kännykän kameraa käyttänyt ja muutenkin oli kyllä ihan mainio sijoitus, joten suosittelen hankintaa ;-) Ja on niin kiva, kun tästä saa kuvat langattomasti puhelimeen!
      Tori.fistä voi löytyä sellasia missä on takuuta jäljellä, saa vähän edullisemmin kuin kaupasta.

      Poista