maanantai 26. syyskuuta 2016

My monday

Elämä on kivaa. Taas yksi hyvä maanantai on kääntymässä iltaan ja kaikkea mukavaa juttua on ehtinyt jo tälle viikolle tapahtua! ...Bio rex -elokuvateatteri on ollut vuoden kaupungissamme ja sen kunniaksi leffaan pääsee parilla eurolla. Tänään käytiin suoraan töistä H:n kanssa katsomassa War dogs ja keskiviikkona menen siskon kanssa katsastamaan Bridget Jonesin, can't wait!

...onko maanantaisubista tulossa perinne!? Elokuvan jälkeen haettiin Chicken Fajitas -patongit ja olipa se taas hyvvää

...halusin raitista ilmaa lääkkeeksi uneliaaseen oloon ja vedin juoksulenkkarit jalkaan. Hölkkäilin  hissukseen, jalka painoi eilisen sählyvuoron ja jalkatreenin jälkeen, mutta jaksoin kuitenkin loppuun ja nyt ei kyllä väsytä enää yhtään :D Lenkkeilystä tulee niin hyvä fiilis!

...loppuillan aionkin viettää tv:n ja gradun parissa, täydellistä.
Myös viikonloppu oli mukava ja rentouttava, ilman mitään hulluja suunnitelmia. Lauantaina käytiin  siskon kanssa retkeilemässä 10 kilsan lenkki luontopolulla! :-) Paisteltiin kalkkunanakit puolimatkassa laavulla, nähtiin joutsenia ja kuukkeleita. Tavoitteena tälle syksylle mulla oli viettää aikaa enemmän luonnossa ja se on tosiaankin toteutunut - hyvä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti