perjantai 2. syyskuuta 2016

Välilasku Helsingissä

Viime viikon lopulla tehtiin retki Saksaan, Frankfurtin lähellä ja Rein-joen varrella sijaitsevaan kaupunkiin. Tätä reissua oli matkaseuralaiseni kanssa odotettu jo pitkään, sillä päästiin näkemään pitkästä aikaa yhteinen ystävämme! <3


Menomatkalla pysähdyttiin muutamaksi tunniksi Helsinkiin. Mulla on vähän ristiriitainen suhde pääkaupunkiimme - toisaalta pidän Helsingin tunnelmasta ja monipuolisuudesta, mutta toisaalta se on liian iso ja siirtyminen paikasta toiseen vie mielestäni turhan paljon aikaa. Minkäs teet, kun on tottunut siihen, että kaikki mitä tarvitset on alle 10 minuutin ajomatkan päässä! ;-)



Jossain elämänvaiheessa olisi kuitenkin mukavaa asustaa Helsingissä jonkin aikaa, joten vierailen siellä aina vähän sillä mielellä, että joskus se tulee olemaan mun koti.



Käytiin yliopiston ruokalassa syömässä, käveltiin pitkä reissu Tuomiokirkolta kauppatorin kautta Kaivopuistoon ja sieltä sitten raitiovaunun reitille ja takaisin keskustaan etsimään ruisleipää tuliaisiksi vietäväksi. Vielä muutaman vaateliikkeen koluamisen jälkeen olimme valmiit hyppäämään lentokentälle kulkevaan junaan.



Oli niin kaunis ja lämmin päivä, ja viitisen tunnin välilasku Helsingissä sujui nopeasti. Loppumatkasta jouduttiin vähän jännittämään lentokoneen teknisten ongelmien takia, odottelemaan oletettua pidempään Kööpenhaminan lentokentällä sekä lopulta hikoilemaan S-bahnin kyydissä ennen määränpäähän pääsemistä, mutta oli se kyllä sen arvoista, että pääsi halaamaan ihanaa ystävää pitkästä aikaa ja viettämään huippukivan viikonlopun yhdessä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti