lauantai 19. marraskuuta 2016

Christmas checklist


Joulukuu ei suju tänä vuonna ihan vanhan kaavan mukaan. Mun pitää ahtaa 11 päivään kaikki se jouluhöpötys, minkä yleensä levittäisin mukavasti kaikille 24 päivälle ennen joulupyhiä. Täytyy myöntää, että stressaan tästä asiasta ihan pikkuisen! Ei ehkä se perinteisin joulustressin aihe, mutta kuitenkin.

Ajattelin koota pienen checklistin Joululle, jotta haluamiani asioita ei jää tekemättä. Joulu on kesän ohella lemppariaika vuodesta, joten haluan ottaa siitä kaiken irti! :-)


♥ Kauneimmat Joululaulut kirkossa (en ole kirkko-ihminen, mutta jouluveisut ovat ihania, esimerkiksi Oi Jouluyö - ihan paras)
♥ Piparkakkujen teko- ja koristelutalkoot (ehkä myös talo?)
♥ Jouluelokuvien katselu viikonloppuisin (näitä mun pitää keksiä lisää! tai ehkä Love Actually menee vielä yhden vuoden)
♥ Hyvien sarjojen joulujaksojen katsominen (esimerkiksi Frasier, Frendit, How I Met You Mother, Downton Abbey, nää on niin hyviä!)


♥ DIY-lahjojen värkkääminen (aina ennen Joulua mulla on suuret suunnitelmat, miten teen milloin mitäkin hässäkkää itse joululahjaksi perheelleni, mutta aina nämä suunnitelmat eivät kuitenkaan oikein toteudu... Nyt mulla on hyvät ideat kuitenkin valmiina tälle Joululle!)
♥ Jouluisesti pukeutuminen töissä (ostin viime viikonloppuna ihanan punaisen puseron, se pääsee päälle heti ekana joulukuun päivänä töissä)
♥ Tulostettavien pakettikorttien etsiminen Pinterestistä
♥ Kaikki maailman joulumarkkinat, mitä kaupungista löytyy (olikohan tänä viikonloppuna jo jotkut..?!)
♥ Ja tärkeimpänä sellaisten hetkien viettäminen, jolloin saan kuunnella parhaimpia joululauluja Spotifystä (kuten Last Christmas, Let Them Know It's Christmas Time ja Michael Bublén koko joululevy) ja tunnelmoida villasukat jalassa sohvalla löhöten kuuman glögin kanssa 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle!

  Itse en juhli joulua mitenkään, ei tule kuusta, ei koristeluja, ei jouluruokia. En pidä edes mistään jouluruoasta :D Tokihan suursiivouksen teen ja rauhoitun, sekä käyn kotipuolessa ja anoppilassa väkisin jotain syömässä, mutta muuten yksi päivä muiden joukossa. En edes lahjoja osta tai saa. Mutta joulukirkko olisi kiva kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestä on hassua ajatella, että on ihmisiä, jotka eivät viettele joulua, kun itse on melkeinpä ihan joulu-hullu! :-) Mutta jokainen tekee omalla tyylillään, ja hyvältä sinunkin joulunvietto kuulostaa. Itsekään en vietä millään lailla esimerkiksi Halloweenia.

   Poista
 2. ihan älytöntä että ens viikolla vaihtuu joulukuu!
  apua, pitäis pikkuhiljaa keksii taas joululahjat - olis ihana antaa jotain itsetehtyä ja jotain simppeliä, mutta ne tiiä oonko liian myöhässä liikkeellä :-D eniten mä ootan joululta vaan sitä perinteistä kotiin rauhoittumista, hyvää ruokaa ja yhteistä tekemistä perheen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alkaa kyllä pieni joulu-paniikki jo pukata päälle! :D Eikun hyvinhän tässä ehtii, Pinterest vaan auki ja sieltä keksimään simppeleitä ja kivoja diy-lahjoja! ;)
   Juu, samat odotukset täälläkin, ihan parhautta!

   Poista