lauantai 29. lokakuuta 2016

Jotain muuta kuin opiskeluaOpiskelijaurani yliopistossa alkaa olla taputeltu valmiiksi. Mikä tässä ajassa on nyt parhainta on se, että enää ei tarvitse miettiä jatkuvasti tekemättömiä esseitä, kurssi-ilmoittautumisia tai sitä, miten ikinä tulen pääsemään ruotsin kurssin läpi, vaan voin suunnata ajatukseni johonkin aivan muuhun!

Voin katsoa aivot narikassa Love it or List it -tv-hömppää tai selata Pinterestiä ilman huonoa omaatuntoa siitä, että oikeasti nyt pitäisi olla vääntämässä esseetä tai lukemassa tenttiin. Ai että, mikä onni.

Yksi kiva asia, mihin aion ehdottomasti alkaa panostaa, on kirjojen lukeminen! Paras asia hyvän kirjan löytämisen lisäksi on mielekkään luettavan etsiminen! Tykkään googletella kaikki maailman "parhaat kirjat 2015" ja "kevään 2016 kaunokirjallisuus" -listat läpi ja valita sieltä hyvältä vaikuttavia teoksia muistilapulle talteen. Tänään kipaisinkin laitakaupungin pikkukirjastossa muistilappuineni ja löysin muutaman opuksen kotiin vietäväksi.

Kerro minulle jotain hyvää on kyllä sellainen kirja, minkä tyylistä en välttämättä ihan heti olisi aiemmin ollut lukemassa. Nyt kuitenkin tähän pimenevään syksyyn tuntuu, että tarvitsen jotain kepeämpää luettavaa, ainaisten synkkien sotakohtaloiden rinnalle (vaikka ilmeisesti tuokaan kirja ei pääty mitenkään kovin onnellisesti...) Vielä on kesken kuitenkin vielä tuo 117 kirjettä, joka sekin on tähän mennessä ollut oikein kiva pikkukirja. 

Nyt kuitenkin kirjat hetkeksi alas ja ulkoilemaan. Kyllä näillä eväillä pitäisi lähestyvä kaamos selättää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti