maanantai 19. syyskuuta 2016

5 asiaa jotka tekevät maanantaistani hyvän

1. Olin sunnuntaina laittanut hyvissä ajoin esille pukeutusmisvaihtoehdot, joten aamukiireessä ei tullut paniikkia, ettei ole mitään päälle pantavaa. Samoin tein aamupalalle, ei tarvinnut muuta kuin lämmittää pöperöt ja syödä menemään. Olin myös sijoitellut kaikki meikkihommat riviin kylpyhuoneen pöydälle, ettei niitäkään ei pitänyt tonkia kiireessä pussukoista ja purnukoista. Monday prepping parhaimmillaan!


2. Mulla oli edessä pieni työreissu johon kuului 1,5 tunnin ajomatka mennessä ja palatessa. Tein itselleni valmiiksi hullun soittolistan Spotifyyn, jonka mukana sain hoilata koko matkan! Ei alkanut yhtään väsyttää enkä vaipunut omiin ajatuksiini ratin takana kun sain lauleskella vanhoja hyviä rallatuksia, joiden sanat osaan ulkoa vielä vuosiekin viimekertaisen kuuntelun jälkeen. Listaan kuului esimerkiksi The Rasmusta, PMMP:tä ja Scandinavian Music Groupia, ai että!


3. Päätin käydä ihan kunnon lounaalla kahvihuoneessa nautiskellun eineskeiton sijaan, maanantain kunniaksi, jos ei muuta! Lounasseteli taskussa marssin Subwayn patonkien äärelle ja nautiskelin sellaisen aivan rauhassa omassa seurassani. Samalla sain vähän raitista ilmaa ja loppupäivä töissä sujui joutuisasti. Samoin aamupäivä meni nopsasti, kun oli hyvä lounashetki tiedossa :-)


4. Tänä vuonna 11 vuotta täyttävä vanhempieni luona asuva koira-vanhuksemme kävi hammaslääkärissä ja rassukalle tehtiin yhtä jos toista pientä toimenpidettä nukutettuna. Pikkuisella ei ole juuri hampaita enää suussa ja lääkäri sanoi, että keväällä poistetaan viimeisetkin. Voi pikku-mummoa! Ajattelin kohta hypätä pyörän selkään ja käydä katsomatta miten kaveri jaksaa ❤ Joka kerta minut nähdessään ilosta sekaisin menevä koira on kyllä päivän kuin päivä piristys.


5. Nyt syksyllä on alkanut hyviä tv-sarjoja, joita aina iltaisin katsotaan H:n kanssa Ruudusta ja Katsomosta. Tänään olisi vuorossa Kuokkavieras Kataja, joka kaikessa kotikutoisuudessaan on ihan viihdyttävä sarja. Tämän lisäksi voisi katsella vaikka Maajussille morsiamen! 😃 Vai tuliskohan sieltä muuta?


Oikein hyvä maanantai, annan täydet pisteet! Tämän postauksen kuvat ovat vielä viikonlopputunnelmissa, käyiin Äkäslompolossa pienen pienellä syysretkellä.

6 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus ja hauska aihe :-D Kun maanantait ovat tunnetusti niitä vähän mälsempiä päiviä..

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Ennen itsekään en välittänyt maanantaista, mutta nyt se on melkein suosikkipäivä!

      Poista
  2. Ihana aihe, enpä ole tällaiseen vielä törmännytkään! Musta oli mukava lukea kun jonkun muunkin mielestä maanantai voi olla hauska päivä, yleensä joka paikasta kantautuu korviin se että maanantai on pepusta, no mun mielestä ei ole! Ehkä se johtuu kyllä siitä että oon vuorotyöläinen ja mulle sattuu aina joitain poikkeuksia lukuunottamatta maanantait olemaan vapaita ja viikonloppuisin oon lähes aina töissä ellen toisin toivo:D Eli maanatai on mulle yleensä se "viikonlopun alku":'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Ei todellakaan ole pepusta, ja maanantaina menee töissäkin aika nopeaa, kun on paljon hommaa tehtävänä :-) Tuo on muuten hauska juttu, kun vuorotyöläisenä vapaapäivät ovat aivan joskus muulloin kun päivätyöntekijöillä. Itsekin joskus olin kaupassa töissä, ja silloin ei todellakaan perjantaina ollut mikään viikonloppufiilis, vaan se oli enemmänkin se työviikon alku :D

      Poista
  3. Niin ihana postaus! Mieletöntä organisointia laittaa kaikki edellisenä iltana valmiiksi :) Vitsit kun osais tehdä sen joka ilta.. Onnistuistkohan joskus laittaa koko viikon vaatekokonaisuuden valmiiksi... hmmm...

    VastaaPoista
  4. Oon alkanut tehdä tuota aamun suunnittelua siis joka ilta enkä vaan maanantaita varten! :D Helpottaa huomattavasti, kun kaikki on järjestyksessä valmiina odottamassa. Muuten on kauhea kaaos aamulla, kun yrittää ettiä meikkisuteja ja parillisia sukkia pitkin asuntoa, huh.

    VastaaPoista