torstai 15. syyskuuta 2016

aamu mökillä


Tultiin eilen illalla mökille Ylläkselle. Koko työpäivä oli yhtä odotusta ja kellon viisareiden siirtymisen seuraamista, koska halusin päästä pikimmiten pakkaamaan autoa ja siivoamaan vähän kotia ennen lähtöä. Vihdoin kello tuli 15:30 ja pääsin karkaamaan työpöydän äärestä!



Päästiin ennätysajassa liikkeelle, koska ihana H oli siivonnut valmiiksi ja pakannutkin siihen pisteeseen, että minulle ei paljoa jäänyt tekemistä. Oli niin kiva yllätys! Kannettiin kamppeet autoon ja suunnistettiin pikavauhtia maantielle Mammuttimarkkinoiden ja Subwayn kautta.

Mökille päästyämme löimme sähkölämmitykset päälle ja saimme alkaa nälkäisinä tuhoamaan subejamme. On niin kiva tulla mökkeilemään, kun tupaa ei tarvitse lämmittää takkatulen ja kamiinan voimalla montaa tuntia ennen kuin tarkenee edes vähän. Sopii tällaiselle ei-kovin-erähenkiselle tyypille kuin minä.



Myöhemmin kävin vielä pyöräilylenkillä pimentyvässä ja hiljaisessa illassa ja loppuillan katsoimme telkkaria mukavasti lämpimässä peiton alla, villasukat jalassa.

 

Tähän aamuun heräsin jo klo 6, tein aamupalaa ja kävin pienellä kävelyllä. Nyt istun mökin terassilla ja kuuntelen lintujen ääniä metsässä ja autojen kohinaa kauempana. Vitsit, mikä ihana rauhallisuus!

4 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän hyvä laatuisia kuvia ja kauniita myös :)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oi ihania kuvia, välittyy mukava tunnelma! Kuulostaa muutenkin kivalta mökkireissulta :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mökkireissut ovat aina kyllä kauhean kivoja :-)

      Poista