keskiviikko 21. syyskuuta 2016

pientä ulkonäön viilausta

Muutamia vuosia sitten sain joululahjaksi yllärinä lahjakortin geelikynsien laittoon. Olin niin iloinen saadessani viimein, ekan kerran elämässäni hienot, pidemmät ja vahvat kynnet, jotka vielä kaupan päälle olisivat kauniisti lakattu!

Pidinkin rakennekynsistäni niin paljon, että ostin itselleni tarvikkeet kynsien laittoon "teen itse ja säästän" -visio selvänä silmieni edessä välkkyen. Eihän se sitten ihan mennyt kuin Strömsössä. Eivät oikeastaan käyneet edes lähelläkään Tammisaaren saaristoa ne mun yritelmät, jotka päätyivät aina siihen, että kynsistä tuli kunnon kauhistukset, jotka lopulta irtoilivat jo muutaman päivän olemisen jälkeen.



Kynsienlaittotarvikkeet jäivät pölyttymään kaappiin, mutta haaveet kauniista käsistä eivät kuitenkaan hautautuneet samalla tavalla tomuun kuin uv-uuni. Ja nyt, vuosien haaveilun jälkeen olen innoissani menossa huomenna rakennekynsien laittoon!


Toiveissa on kuvien mukaiset, hillityt, ehkä pientä kimallusta ja jujua sisältävät lakkaukset, ja todella maltillinen pituus. Haluan, että kynnet tulisivat näyttämään luonnollisilta, mutta siisteiltä ja näteiltä. Toisaalta, minkä tahansa näköiset ne tulevat olemaan, ne silti näyttävät suunnilleen miljoona kertaa hienoimmilta kuin nämä nykyiseni :-D

Tämän postauksen kuvat löytyivät Pinterestistä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kynsikuvia! Haaveilen vain itse tuollaisista kynsistä ja aloitinkin juuri biotiinikuurin, jotta saisin omista kynsistäni vahvemmat ja sitten lakkailemaan kaikkia ihania koristejuttuja. ♥ Huolitelleet kädet ovat kyllä aina kaunis näky! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon biotiiniin pitäisi tutustua itsekin paremmin! Rakennekynnet ovat kivat, mutta olisihan ne omat vahvat kynnet kuitenkin paljon mukavammat ja käytännöllisemmät :-)

      Poista