perjantai 19. elokuuta 2016

Ihana perjantai

Perjantai, vapaapäivät, viikonloppu - taas ne ovat täällä! Olen ollut nyt kolme kuukautta kokopäiväisesti töissä kesäsijaisuuksien vuoksi. Olen ollut kiitollinen hyvästä työpaikasta ja olen viihtynyt siellä mainiosti. Päivät ovat sopivan haasteellisia ja pidän siitä mitä teen. Silti, perjantai on päivistä parhain. Se tietää kahden aamun kiireetöntä heräämistä, aamulenkkejä, kuntosalilla käyntiä ennen yötä ja grilliruokaa säästä huolimatta.

Tämä perjantai oli vielä entistä hauskempi, koska onnistuin livistämään töistä jo tuntia aikaisemmin tavatakseni kauan ulkomailla oleilleen ystäväni. Käytiin Anttilasta (josta löysin Finlaysonin täydellisen sohvatyynyn!), parissa muussa kaupassa ja kiinalaisessa ravintolassa. Muun seurueen nautiskellassa herkkuruokia, otin itse vain ison lasin kylmää cokista, koska meillä oli miehen kanssa tiedossa perinteinen pizzaperjantai :-D


Meidän pizzan kulmakivet (:D) ovat Pirkan pizzajauho ja tuo Pomiton pizzakastike. En ikinä jaksa alkaa vaivaamaan alusta asti taikinaa eikä se ikinä ole oikein onnistunutkaan. Tuo Pirkan valmisjauhe on hyväksi havaittu ja hyvältä maistuva, samoin kuin tuo kastike, jota sitäkään en todellakaan jaksa alkaa itse värkkäämään.


Ja olihan se herkkua! Tätä ja Brooklyn 99 -sarjaa Netflixistä parhaassa seurassa, niin eipä paremmin perjantai-illasta voisi nauttia ja viikonloppua aloittaa! :-) Pizzan jälkeen haettiin vielä yksi iso Elloksen paketti Siwasta, ja se teki mielen entistäkin iloisemmaksi.


Täydellinen tapa päättää perjantai ja arki on napata salikamppeet päälle ja suunnata tekemään olkapäätreeniä. Mitenkään kovin rankasti ei koskaan perjantaisin jaksa treenailla - sellainen jätetään lauantaiaamuun, kun energiat on kohdallaan ja fiilis levännyt! :-)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti