keskiviikko 17. elokuuta 2016

Suoraa päätä Lontooseen

Norwegian ilmoitti tänään aloittavansa suorat lennot kotipaikkakunnaltani Lontooseen. Tämä oli ihan päivän ykkösuutinen ja suuri ilonaihe tällaiselle ihmiselle, joka paitsi rakastaa matkustelua, tykkää myös todella paljon Lontoosta! Innostusta lisäsi myös se, että halvimmillaan nuo meno-paluulennot irtoaisivat 100 eurolla henkilöä kohden. Siis uskomattoman halpaa!


Matkustaja, joka saa aina lisätä jokaisen lentodiilin tai äkkilähdön hintaan ja aikaan myös vähän alle 1000 kilometrin matkan kotiovelta Helsinki-Vantaalle joko lentäen, autoillen tai junaillen, sekä muutaman lentokoneen vaihdon, osaa takuulla arvostaa suoraa lentoa päämääränsä.


Pienellä jännityksellä ja jo valmiiksi vähän uupuneena odotan esimerkiksi mun ja mun matkaseuralaisen ensi viikon Saksan matkaa: menomatka sisältää aikaisen aamuherätyksen, lennon Helsinkiin, seitsemän tunnin odotuksen Helsingissä, lentomatkan Frankfurtiin (joka pitää sisällään 40 minuutin vaihdon Kööpenhaminan kentällä) ja kaiken kruununa vielä pienen junamatkan Frankfurtin lentokentältä matkakohteeseen ;-)


Mukava retki siitä on tulossa ja olen aivan innoissani lähdössä matkalle, mutta kumminkin - olisi se vain niin paljon simppelimpää vaan hurauttaa autolla lentokentälle, istahtaa mukavaan nahkapenkkiin lentokoneessa, syödä vähän eväitä ja seuraavan kerran nostaa peppunsa ylös vasta keskellä isompia Euroopan hulinoita.


Ehkä tulevaisuudessa saadaan nauttia suorista lennoista myös muihin isoihin ulkomaiden kaupunkeihin! Siihen saakka en kaipaa pikaista viikonloppulomaa Roomaan tai Kööpenhaminaan, vaan nautin siitä mitä mulla jo sattuu olemaan. Nämä kauniit maisemat esimerkiksi löytyvät Leviltä, vain parin tunnin ajomatkan päässä kotirapuilta :-) Näissä näkymissä viikonloppu sujui leppoisasti muutama viikko sitten.

4 kommenttia:

  1. Ihania maisemia. Sielu lepää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ja livenä on vielä paljon kauniimpaa, puhelimen kameralla ei saanut oikein parhainta mahdollista laatua kuviin :)

      Poista
  2. Näitä kuvia katsoessa muistan taas kuinka tyhmää ja noloa on etten oo koskaan käynyt Lapissa... Näyttää niin upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne vaan! Lappiin kannattaa tulla milloin vain, paitsi loka-marraskuu on vähän kurja ja pimeä ;-) Ruska-aika on kyllä oma suosikki olla pohjoisissa maisemissa!

      Poista