lauantai 13. elokuuta 2016

pieni pala lauantaita

Nyt on oikein perinteinen sunnuntaiolo, vaikka ollaankin vielä reippaasti lauantai-illan puolella. Klassiseen sunnuntai-oloon liittyy hienoista pään särkyä, loppumaton sade ulkona, uneliaisuutta ja paljon telkun katsomista. Ja ehkä ihan pikkuinen kulhollinen ihan vähän vaan herkullistä jäätelöä.


Aamupäivä puolestaan oli kuin lauantai suoraan oppikirjasta! Aikaisin heräämistä, asioiden hoitamista ja auringonpaistetta. Sitten alkoi särkeä päätä ja kaikki alkoi valumaan vähitellen kohti vähän vetämätöntä olotilaa ja tuota ihmeellisen synkkää säätä.


Päivä on kuitenkin kaikessa mukavuudessaan ollut plussan puolella! Päivälliseksi tehty pizza viimeistään keikautti mielen takaisin lauantai-fiilikseen. Nyt on tehtynä vielä jalkatreeni salilla, joten mieli virkistyi entisestään. Loppuillan suunnitelma: Gilmore Girlsiä Netflixistä!


Huomenna on tiedossa kesän viimeinen grillailu. Satoi tai paistoi, niin grilli kuumenee joka tapauksessa! Menussa luvassa hampurilaisia ja bataattiranskalaisia, can't wait!

2 kommenttia:

  1. Jätskiä ja itsetehtyä pizzaa! Täydellistä! :D Mä en edes oo niin jätskin perään, mutta mulla on herkkukielto loppuraskauden, joten tietysti kaikki vähemmän lempparitkin herkut houkuttelevat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas jäätelö on ihan lemppariherkku, vähän liiankin kanssa kesäaikaan! :D Huh, tuollainen totaalinen herkkukielto olisi kyllä aika paha paikka. Sun pitää yrittää vähän keksiä jotain korvaavia terveysherkkuja perinteisten suklaiden ja muiden tilalle. Tsemppiä siihen! :)

      Poista