keskiviikko 10. elokuuta 2016

Uutta kotona

Olen entistä enemmän siirtynyt katsomaan Netflix-sarjoja sen jälkeen, kun meidän digiboksi-vanhus hajosi eikä ohjelmia voi enää tallentaa. Kuitenkin telkku kuuluu meidän asunnon suosituimpiin juttuihin, vaikka yksinollessa se pysyy mulla melkein aina kiinni. Oltiin ostettu viime muuton yhteydessä tv-taso, joka nyt sai pitkän pohdinnan ja tori.fi:n kyttäilyn jälkeen vaihtua uuteen!


Aiemmin meillä oli tällainen aika pieni taso, jossa oli aika epäkäytännölliset lasiovet ja pohjassa pyörät, jotka eivät nekään olleet kauhean kauniit. Tämän haki pois tyytyväinen uusi omistaja, ja eilen me noudettiin uusi taso tilalle.



Tämä alunperin Jyskin mallistosta bongattu taso on ihanan simppeli! Isot laatikostot sivuilla kätkevät kirjoja ja dvd-levyjä sisäänsä ja digiboksi ja playstation eivät häiritse tuossa keskellä ollessaan, eikä johtojakaan näy! Television sivuille jää paljon tilaa, johon pitää keksiä jotain kivaa.


Olen niin huono taulujen ja hyllyjen kanssa, mutta noille seinille pitäisi kyllä keksiä jotain! Pinterest on pullollaan ideoita, mutta nyt niistä täytyisi vain päättää jokin hyvä ja rohkeasti toteuttaa omassakin kodissa. Mikä tahansa ratkaisu näyttää kuitenkin paremmalta kuin tyhjä, valkoinen seinä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti